(123)456 7890 [email protected]

Hur män med olika stjärntecken beter sig i sängen

Kvinnans dag, tillsammans med en expert inom astrologin Elizaveta Lileeva, fick reda på hur planeter och andra himmellegemer påverkar sexualiteten hos män med olika stjärntecken.

Vårt sexliv påverkas av många faktorer, inte bara tankesättet och föräldraskapet, som vissa tror. Detta är månens och solens position i förhållande till andra planeter, månkalendern och energiflödena. Det är mycket viktigt för en kvinna att helt studera sin partner: hans egenskaper, styrkor och svagheter, preferenser, för att undvika onödiga besvikelser och brott i framtiden..

De sexuella vanorna hos varje representant för tecknet är olika. Naturligtvis är detta inte gyllene regler, men astrologi är den äldsta vetenskapen som har visat sig vara effektiv i många århundraden..

Ett passionerat och sexuellt aktivt stjärntecken. Eviga experimenterande och amatörer är hetare och mer originella. Oftast tar de själva initiativet och tolererar inte avslag. Men du kommer aldrig bli uttråkad av dem. Styrd av egenskaperna hos Vädertecknet är det säkert att säga att en person som är född under detta tecken är uppriktig och okomplicerad, detta återspeglas i hans sexuella egenskaper. Väduren är inledningsvis bara inriktad på sig själv och på hans känslor och preferenser. Och du måste lära honom att känna en partner. Dessutom är det bättre att tala direkt till Väduren om sina känslor. För även om kvinnliga manipulationer påverkar Väduren, så kommer han att gå om han misstänker dig om dem. Väduren man gillar inte bedrägeri. Han lockas av passionerade, öppna, men lojala partners..

Oxen

De gillar långa spel i sängen. Mycket kreativt men inte extremt. De föredrar långsamt, uppmätt sex, kryddat med svaga samtal och komplimanger. Romantiker, men inte bland de mest lojala kategorierna av män. Oxen mannen är ofta kärleksfull, han kommer helt och hållet att älska sin fru och ett par älskarinnor.

Utseendet är att Taurus-mannen är väldigt pålitlig, som det är, de har sällan skilsmässor, det finns många omtänksamma män och fäder bland Taurus. Men på grund av ett starkt temperament händer det att en kvinna inte räcker för honom, och varken ålder eller starka känslor för sin fru kan ofta stoppa Oxen.

tvillingar

Oemotståndliga älskare, de älskar variation. De kännetecknas av extraordinära upptåg och kärlek till rollspel. Mycket aktiv och pratsam under sex. Tvillingarna kommer att vara intresserade av allt i dig: både kropp och själ. Tvillingarna är ett av de mest sällskapliga tecknen på zodiaken. Tyvärr skiljer de sig inte heller i lojalitet. Men till skillnad från Oxen som beskrivs ovan, är deras svek baserade på kastkänslor, de märks.

Gemini-mannen är inte den mest pålitliga makan, han kan bli väldigt ledsen av en annan kvinna, tro att detta är ”det”, men efter ett år eller två ändrar sig, försök att återvända eller gå till ett nytt äktenskap. Om du ansluter ditt liv med en tvilling, skapar du starka och varma relationer med hans familj så att de kan hjälpa dig att rädda honom i händelse av fara för ditt äktenskap..

Du bör också förbereda dig för alla experiment i sängen och aktivt föreslå dem själv, vara medveten om de nya produkterna från sexbutiker och i alla fall ge de nyckfulla Gemini mycket av din tid och uppmärksamhet.!

Återhållna, blyga, men väldigt ständiga älskare. De värdesätter ömhet och uppmärksamhet. I sex är de konsekventa och selektiva. Studera först partnern noga. Mycket oöverträffad. Förvänta dig inte passioner från dem och slita av dig kläderna. Förspel är viktigt för cancer. Kräftan kommer att vara mycket nöjd om du, innan du älskar, drar gardinerna, tänder ljus, häller honom ett varmt bad, gör en oljemassage.

Allt detta kommer alltid att föra en osäker cancer någonstans inuti en känsla av ovillkorlig acceptans. Cancer är det mest fästa stjärntecknet för modern. Och självklart kommer han att välja en partner som liknar sin mamma. Var beredd att regelbundet vara en tillgiven och varm mamma för honom, viska ömhet i örat, värma upp honom efter en hård arbetsdag. Då kommer din cancerman att svara dig med omsorg och lojalitet. Och du måste bli vän med hans riktiga mamma – utan detta, ingenstans!

Passionerade älskare som börjar förspel långt före X-ögonblicket. De älskar publicitet. Beröm och beundran uppskattas i sängen. Inte de mest tillgiven och uppmärksamma älskare, ofta fixerade på sig själva.

Använd två riktlinjer med en leomann. 1. Beröm honom alltid. Till och med nå absurditet, beröm. Med Leo kan du inte överdriva det, oroa dig inte. 2. Manipulera! Om du kunde berätta Väduren direkt om vad du gillar och vad inte, med en leomann är det inte så.

Han kan ta anstöt och gå för att leta efter berömmelse och beröm på sidan. Därför är det bättre att informera dem om dina sexuella preferenser på ett rondell: att prata om vänner som … tittar på film. Och sedan, när din Leo gör allt som du vill, var noga med att berömma honom..

Tyvärr är Leo inte zodiakens mest trogna tecken. Men hans lejoninna kommer att vara den som överträffar alla i beröm och manipulation. För en leomann är hans mor också mycket viktig, han tävlar vanligtvis med sin far, men sin mor. Och om du vill leva lyckligt nog med din Leo, anlita hans mammas stöd..

Jungfruens sexualitet är mycket beroende av början på hans sexliv. Den första upplevelsen för honom är en slags initiering. Som ett resultat kommer förståelsen att det är så det ska vara, och bara så här! Och om din jungfru man en gång hade en inte helt framgångsrik sexuell upplevelse, kan detta vara ett problem. Osäkerhet, kyla, fixering av din rädsla.

Å andra sidan är Jungfrun mannen en lojal och lugn person. Vad ska jag göra om din jungfru är blyg i sängen, feg, inte säker? Spela ett spel med honom. Spela upp den här första gången! Han går gärna med på experimentet, för honom kommer det att vara en del av psykoterapin av den smärtsamma händelsen som påverkar hela hans sexliv. I gengäld får du en lojal och mild man som kommer att uppskatta dig för resten av ditt liv.!

Vågen män är manipulatorer. Att spela med en partner är viktigt för dem, liksom hennes sinne och själ. De väljer smarta, enastående, djupa kvinnor. Älskare av förspel och långa kärleksspel. De älskar att studera sin partner. De värdesätter skönhet och estetik. Redo att experimentera, men inom gränserna för vad som är tillåtet. De kommer att stanna bredvid den som de kommer att lära sig hela livet. Om du själv försöker knyta en Libra-man, kommer han att gå.

Ofta väljer en Libra-man en kvinna på grund av vilken han kommer att drabbas: en gift, tik, kär i en annan, den som torkar fötterna på honom. Men så snart kvinnan erövrats kan hon gå utan att hitta djup och mysterium..

Scorpions

Ett av de hetaste stjärntecknen. Passionerad, eldig, dödlig. De som är födda under Skorpionens tecken betraktas som naturliga trollkarlar, de är känsliga och känner sin partner inte bara med sitt sinne och hjärta utan också med sina magiska, enda inneboende sätt.

Jag är redo att studera en partner till det sista. Kunnig i teknik, underbar och omtänksam älskare. Hon kan byta partner tills hon möter sin enda kärlek. Efter det gör han allt så att hon är bredvid honom, erövrar, alla medel används och bor sedan hos henne till sin död. Perfekt monogam.

Skytten

Spelälskare som älskar sig själva och försöker vara ledare. Det är viktigt för män i Skytten att erövra en kvinna, återta henne från en annan. Om du letar efter ett förhållande med en Skytten, spring inte efter honom, ring inte honom, visa inte ditt intresse. Var hånfull, oberoende, men bli inte cynisk, de tycker inte om det.

I sängen måste du visa att han erövrar dig. Skytten är viktig för känslor, känslor, romantik. Om han tror att du inte är kär i honom, fungerar inte sex. Och jag skulle rekommendera att inte springa framför loket bredvid Skytten: låt honom bestämma var, när och under vilka omständigheter. Skyttens män är obehindrade vildar som utforskar nya möjligheter.

Stenbockar

Stenbocken mannen är alltid rädd för att göra ett misstag. Han är rädd att han inte skulle användas, gifta sig utan kärlek, att en kvinna inte skulle bo hos honom för pengar. Samtidigt är dina ord inte viktiga, tvärtom kommer Stenbockens tåliga sinne mer troligt att misstänka dig om du bevisar att du inte är intresserad av ord.

Stenbockens handlingar är viktiga! Be inte om gåvor, vägra dyra restauranger, ta inte emot smycken. Och då kommer din Stenbock att avslöja sig för dig i all sin härlighet! Blir en underbar sensuell älskare, mild och uppmärksam. Stenbocken är lätt anpassad till vibrationerna hos kvinnan han litar på.