(123)456 7890 [email protected]

Engångsligg

Sex är uppdelat i sex med en fortsättning och … engång. Visst har vissa av oss haft situationer i livet när sexuella relationer med någon bara var en natt. Varför händer det och vad följer av det?

”Omedvetna” skäl

”Vi väljer”. Efter den första natten insåg du att det här var fel person. Att ditt möte var ett misstag.

Vad ska man göra. Glöm det som en orädd dröm. Och dra slutsatser. Inte vem du behöver, men vem du inte behöver.

”Vi är utvalda”. Denna natt verkade för dig början på ett nytt förhållande, och din partner reagerade på det tvärtom. Situationen är vanlig, vanlig och ibland till och med vulgär.

Vad ska man göra. Glöm det också som en orädd dröm. Det är bättre att inte dra slutsatser – någonting händer. cialis generika sverige.

”Medvetna” skäl

”Se Paris och dö!” – ett uttalande som kan tillskrivas en man. Det vill säga att få det till varje pris, även om den här tiden är den enda.

Detta händer när en man starkt lockas av dig av något. Att komma till ljus eller inte riktigt lätt galenskap. Och det finns ingen speciell chans att etablera ett fullfjädrat förhållande med honom. Här är till exempel några situationer..

Han är den officiella idolen. Ofta lider flickor i ung ålder av en sådan passion, men ibland äldre damer. Fans av en berömd sångare eller skådespelare är redo att belägra sitt hotellrum i timmar, att vara i tjänst i sin trädgård och vänta efter konserter. För vissa av dem är sex med en idol en omhuldad dröm som måste uppnås till varje pris. Vissa skryter sedan med sina vänner, andra håller minnet av händelsen i själens hemliga hörn.

En bekant av mig under studietiden tillbringade natten med sångaren till en populär rockgrupp. Det faktum att hon gjorde det värmde henne inte så länge … Och hon hade inga speciella minnen från denna inte helt nyktera kontakt. Men hon lugnade sig.

Han är en inofficiell idol. Det händer att du bara gillar någon externt. Till exempel det faktum att han är en blåögd brunett med en perfekt figur. Och natten med honom är en slags hyllning till estetik. Åtminstone en natt, om du inte kan stanna med objektet länge. Det är sant att den här natten kan oväntat och besvikna – på grund av den stiliga manens sexuella begränsningar, men det här är en helt annan historia..

Eller så är han en charmig professor från ett annat land som förvånade dig med sin charm, i kombination med intelligens. Och du har en natt, för på morgonen lämnar han för gott. Frestelsen att skynda sig i poolen, underkastad frestelse, är ibland starkare än resonemangets argument.

Det är dock möjligt att du, efter att ha smakat en godbit, desperat vill ta besittning av mannen som orsakade så starka känslor hos dig. Var därför medveten om att allt kommer att bli som i låten ”Besa me mucho” för att undvika tragedi, efter impulsen av själ och kropp: ”Kyssa mig, kyssa mig, för i morgon kommer jag vara väldigt långt ifrån dig.”.

Bara sex. Det har länge varit känt att det bara finns sex. Av hälsa, intresse eller andra skäl.

Jag hade en gång en bekant som gillade att tillbringa natten med någon då och då utan att bry sig om någonting. Bara för att de båda ville ha det. Och det faktum att hon aldrig kunde träffa en partner igen störde henne inte alls.

En semesterromans . Det händer att partners svänger under hela semestern och innan de lämnar går de samman i extas. Till exempel, på semester i Prag, blinkade en gnista mellan min vän och hotellets nattportier. Alla kvällar pratade de snyggt, och bara den sista kvällen, strax före avgången. Hon gick, under en tid korresponderade de fortfarande, men så småningom blev allt till intet. ”Det är fantastiskt att jag inte hade tid att bli besviken”, sa hon efter.

Faktum är att avgångsdynamiken i en sådan situation balanserar perfekt monotonin i förväntningen på en möjlig utveckling av relationer..

Den logiska slutsatsen av den platoniska romanen. Det händer att en platonisk romantik fortsätter för en tjej och hennes vän i många år. Sedan börjar var och en sitt eget liv, men plötsligt träffas de igen. Och tillbringa en natt tillsammans. Och detta slutar äntligen deras förhållande. Dessutom är en prick med ett plustecken – det förgångna kastet är över.

Ja, ”en” natt har sina plus och minus. Allt är trasigt, med passion. Här är romantik och cynism och glädje och sorg och glädje och besvikelse …

Och kanske är det värt att ibland komma ihåg att den här natten kommer att passera och morgonen kommer … Vad blir det?