(123)456 7890 [email protected]

Hur man använder sina ex-älskarinnor

Vår parisiska spaltist, författare och ägare av ett nätverk av manikyrstudior Lena Lenina delar med våra läsare de psykologiska hemligheterna i förhållandet mellan kvinnor och män, och lär oss också hur man använder neurolingvistisk programmering i personligt liv..

Lena Lenina:

Fortsätta det upphetsande temat för häxkonst över män, jag kommer att berätta om en fruktansvärt effektiv metod. I psykologi kallas det ”överföring” eller ”överföring”. Du kan tolerera både bra och dåliga känslor. Nu kommer vi att prata om överföring av goda. Formeln för denna psykologiska alkemi ser ut så här: ”En sensuell fråga – minnen av kärlek – hans mentala upplevelse av denna känsla igen – överför till dig all den passion som han relaterade till en annan – att bli kär i dig.” Tidigare älskare av din man, oavsett hur du vill förstöra dem från världen, i denna fråga är de inte rivaler utan allierade. Du behöver bara kunna använda dem korrekt. Kärnan i deras utnyttjande för ditt själviska bästa är som följer: i en intim konversationsprocess i en avslappnad atmosfär, men inte i sängen, fråga din älskade om vem han älskade mest i sitt tidigare liv. Förbered dig på att inte vara avundsjuk och täck mentalt din mun med ett gips. Men du kan nicka för att uppmuntra honom i uppenbarelser. Några frågor om en känslomässig och erotisk plan är lämpliga: ”Vad är din första kärlek?”, ”Första kyss?”, ”Första intima upplevelse?”, ”Vad kände du?”, ”Hur uttryckte du din passion?” och andra. En man som upplever glömda förnimmelser utlöser en magisk överföringsmekanism, och de positiva känslor som han hade för dina föregångare börjar han känna för dig. Även om hans känslor ännu inte helt har dött ut, var inte generad: nya sår är lättare att läka än gamla..

Ju mer en man lockades till en annan, desto mer kommer han att lockas till dig. Om din man har en stor kärleksupplevelse, kommer du att samla alla de positiva vibrationerna i hans hjärta och andra delar av kroppen tillsammans och få honom att överföra till dig själv. Överföringen sker även om personen tror att hans känslor har svalnat för länge sedan. Naturligtvis bör minnen som endast framkallar positiva känslor uppmuntras. I psykoanalytisk praxis orsakar överföringsmetoden mycket besvär för aesculapians – patienter som talar om sina kärleksupplevelser blir förälskade i en läkare. Denna manipulation används inte bara av psykologer utan också av psykiatriker, präster och sekterguruer för att få samtalarens förtroende och kontrollera hans beteende. Genom att utmana patienten eller församlingen till uppriktighet, noggrant lyssna på hans bekännelse, ger samtalsparten i gengäld en känsla av känslomässig lättnad och fred. Öppnar sin själ och ser att han lyssnas på med förståelse och empati, känner den olyckliga zombien tacksamhet till lyssnaren och överför positiva känslor till honom.

Under samtalet måste du bli en tålmodig och välvillig bekännare – kaustiska kommentarer, skadliga grimaser och giftiga kommentarer är strängt förbjudna. Lager upp vänlighet och medkänsla, argumentera inte, skratta inte, var inte ironisk om vad som är känslomässigt viktigt för honom, tävla inte om ledarskap i en konversation, uttryck dina egna bedömningar. Den enda acceptabla andelen av dina ord till hans är en till tjugo. Lägg undan önskan att vara först. Just nu har du en annan uppgift – du måste göra ett oemotståndligt intryck på honom så att han överför till dig all den kärlek han en gång kände för andra.