(123)456 7890 [email protected]

7 saker som bara en osäker man kräver

Ibland döljer svartsjuka din valda låga självkänsla apotekpotensmedel.com

Den allmänt accepterade idén om en idealpartner är en karismatisk man, intelligent, självförsörjande, med humor och nödvändigtvis självsäker. Många kvinnor idealiserar sina män, och när de möter sin personliga osäkerhet hamnar de i fullständig frustration över sin partner. Ibland går manlig osäkerhet så långt att det gör en kvinnas liv bara outhärdligt bredvid en sådan partner..

Anna Sukhova

Vilka är tecknen på en osäker man kan en kvinna märka?

1. Rapportera SMS-korrespondens och sociala nätverk

I det här fallet, total kontroll över någon av dina handlingar i online-livet. Gillar, meddelanden, nätverksanslutning – allt detta skapar anledningar till en uppgörelse. Mannen provocerar dig att rättfärdiga dig själv och bevisa din lojalitet och lojalitet mot honom. Och i nästa prövningar får han omedvetet ytterligare en uppmärksamhet från dig..

2. Rapportera om upplevelsernas känslor

Det krävs oändlig bekräftelse på att dina känslor är uppriktiga. Oavsett hur nära du är kommer en osäker man igen och igen få reda på: ”När lämnar du mig?”, ”Kommer du att lämna mig snart?”, ”Älskar du mig?” ”Jag känner att du inte älskar mig!” – denna typ av provokation förvirrar en kvinna. Å ena sidan bevisar hon sin kärlek om och om igen, och å andra sidan känner hon sig redan irriterad över allt som händer..

3. Rapportera om interaktion med kollegor

Detta är en speciell form av kontroll över ditt liv. Din kommunikation på jobbet får honom att tänka dåligt om dig. Även om du aldrig har gett honom anledning att göra det. En osäker man i var och en av dina kollegor kommer att se en anledning till svartsjuka och dina ”skickliga lögner”.

4. Rapportera om intäkter och kostnader

I det här fallet försöker en osäker man på något sätt begränsa din frihet. Och de ska inte alls vara ekonomiskt oberoende. Det är en sak om du inte arbetar och får full stöd av din partner. Ett annat svårare fall – där du försörjer dig själv och din osäkra man i närheten försöker ständigt kontrollera och vägleda dig i ”försiktighet med pengar”..

5. Rapport om det tidigare förhållandet

I det här fallet försöker en osäker man hitta och förutse alla möjliga potentiella svårigheter med dig. Förtydliga dina oförenliga skillnader och definiera dina personliga psykologiska gränser. Därför får överdrivna klagomål om ditt ex din osäkra man dra slutsatsen att du kan behandlas lika illa. Var försiktig med vad du erkänner om ditt ex. Det enklaste sättet är en neutral och känslomässig inställning till det förflutna, med ett uttalande av de känslomässiga fakta i din biografi. Inte mer. Och det är bättre att inte nämna onödiga behov.