(123)456 7890 [email protected]

Om sport är du sex: hur man behärskar Kamasutra?

Verkar Kamasutra som en fantasyroman för dig? Sex erbjuds ofta som en ersättning för sport. En halvtimmes kärlekshandling – när det gäller antalet förlorade kalorier och mängden belastning på musklerna – är ungefär lika med en och en halv timmes lektion på någon av de befintliga simulatorerna. Men detta betyder inte alls att det är kontraindicerat att göra båda samtidigt. WDay.ru har sammanställt en lista över sommarsporter som bäst påverkar din sexuella ton.

Skridskor och rullar

Vem som helst, inte ens den mest erfarna rullen, vet med säkerhet: huvudarbetet under skidåkning utförs av lårens inre muskler. Ett enkelt och billigt sätt att bli ägare till en tät rumpa och smala ben är ett par timmars berg-och dalbana promenader i den friska luften varje natt. Bara en månad av sådana klasser och det estetiska nöjet du får, när du tittar på dig själv i spegeln, kommer att lägga till förbättrad samordning av rörelser och förmågan att bibehålla kroppens balans. I vilka nya ställningar du bestämmer dig för att använda dessa färdigheter – bestäm själv.

En cykel

De som vill gå ner i vikt på kort tid kommer att ha svårt att hitta ett bättre sätt för detta än att cykla. Att cykla regelbundet gör att du lutar dig snabbare och mer effektivt än att springa eller gå snabbt. Det är värt att klargöra att klasser på en liknande simulator inte ger det önskade resultatet: huvudvillkoret här är naturliga hinder. En annan anledning att gå på cykel är att öka din uthållighet. Och så att din partner inte är chockad av en kraftig ökning av din sexuella aptit, erbjud honom nästa gång att åka tillsammans.

Alla typer av fysiska aktiviteter baserade på gymnastik – fitness yoga, pilates, tai chi – utveckla flexibiliteten i muskler och leder, gör musklerna och ligamenten mer elastiska. Och det är inte bara att du kan älska längre än vanligt. Under träningsprocessen kommer positionerna att utvidgas till sådana storlekar som du inte ens visste om sildenafil 100mg + dapoxetine 60mg. Även om du inte har någon aning om Kamasutra och fortfarande trodde att du inte har mycket fantasi.

Dykning, vattenskidor, segling

Alla som valde vattenaktiviteter garanteras en jämn och vacker naturlig solbränna, som inte kan erhållas i något solarium, inte ens utrustad med den senaste tekniken. Och bli inte förvirrad av behovet av att använda en dykardräkt: endast under introduktionskursen om förmågan att sätta på den korrekt har du tid att sola perfekt. Om du vill överraska din älskade man med oralsex, gå till gratis dykning. Denna typ av dyk är perfekt för att hålla andan..

Bergsklättring, parkour

All extrem sport är ett bra sätt att lindra psykologisk stress. Ju mer allvarlig graden av fara du övervinner, desto högre är nivån för den så kallade ”vinnarkänslan”. Att erövra höjderna genom att klättra upp på den verkliga klippan, och inte den svenska muren, är inte ett sätt att öka självkänslan och känna bredden av dina möjligheter? Sådana klasser kan också rekommenderas för dem som vill klara sin egen träldom och tröghet i sängen. Efter det första träningspasset, när kvällen träffas med din älskade, finns det inget spår av din blyghet..

Läs också:

  • Hur man gör en erotisk massage
  • Vad ska jag göra om sex blir tråkigt?
  • Sex och skam: hur man kan förena dem

Kampsport

Många moderna typer av brottning kombinerar element av kondition, dans och styrketräning. Aggressiva riktningar – a-boxning, tai-bo – förbättrar samordning och reaktion. Aktivitet i sängen är inte alltid en egenskap av temperament; kamp gör det möjligt att bemästra en ny typ av beteende. Lugnare, kontaktfri konst, till exempel capoeiro, utvecklar plasticitet och en sexig gång är ett oundgängligt sätt att förföra i vilken kvinnas arsenal som helst.