(123)456 7890 [email protected]

Lämna din man i fred, han kommer inte att förändras!

När förhållandet blir allvarligt börjar du vilja göra din nära och kära lite bättre: steg för steg, anpassa hela hans liv så att det passar dina idéer om idealet. En ny frisyr, en annan klädstil, kunskaper i engelska och vägran till alkohol kommer utan tvekan att gynna honom. Hur som helst, enligt din åsikt. Varför är det verkligen i ditt bästa att sluta ändra din älskare till det bättre??

Jag har en vän Vanya. Han är en av de killarna som det är väldigt lätt att bli kär i: en rolig och omtyckt freak. Så länge jag minns honom (inte mindre än åtta år) försökte han aldrig tjäna pengar. Han levde för sitt eget nöje: mot en liten avgift arbetade han som sysadmin på ett företag fem dagar i veckan och varje helg åkte han med många vänner till en barresa.

Allt förändrades när hon dök upp. Oksana gick snabbt in i sitt liv och svepte bort allt som han älskade så mycket på hennes väg. Det första steget i den ojämlika kampen för hans personliga lycka var att gå till baren. Vanya ersatte denna vana redan under den andra månaden av förhållandet med veckovisa besök hos Oksanas föräldrar / vänner / bekanta.

Ytterligare – mer: livet i en hyrd odnushka passade inte Oksana, och Vanya kunde inte erbjuda något bättre för sin blygsamma lön. Jobbet har förändrats, klädstilen har förändrats, smakpreferenser har förändrats. Vanins favoritklimpar undantogs en gång för alla från hans meny: Oksana var en anhängare av rätt näring och tolererade inte halvfabrikat i huset.

När det gäller mig rullade hans liv snabbt in i tartaror, men av någon anledning var Vanya inte rädd

Sedan var det ett bröllop, jag kommer inte behålla intrigerna, det var också en skilsmässa. Jag såg hur Vanya flyttade från en trerumslägenhet tillbaka till en enrumslägenhet, såg hur han istället för gourmetmiddagar började ta ett mellanmål i snabbmat såg honom börja röka igen. Viktigast av allt såg jag för första gången på länge eld i hans ögon. När det gäller mig rullade hans liv snabbt in i tartaror, men av någon anledning var Vanya inte rädd.

Sedan, efter ett uppriktigt samtal med min nyvunna vän, lovade jag mig en gång för alla att inte upprepa misstag från sin ex-fru av personlig erfarenhet..

Allt förändrades när han uppträdde. Jag mötte idealet, som det tycktes mig, man. Romantisk, kärleksfull, omtänksam, han var gränsen för mina drömmar. Vi började träffa och, omöjligt för mig, började vi leva tillsammans. Först var jag i sjunde himlen med lycka, men snart började slöjan falla från mina ögon. Det visade sig att min man vid närmare granskning fortfarande är långt ifrån ideal. Tja – ett par mindre detaljer, och allt blir som det ska.

Jag fick honom att lära sig engelska. Om lärare i skolor behandlade sitt yrke med min iver, skulle barn kunna ett främmande språk som sitt eget i andra klass. Jag fick honom att be om en befordran på jobbet. Men med kunskaper i engelska var hans inkomst helt enkelt tvungen att fördubblas. Jag fick honom att sluta när jag insåg att det skulle vara bättre för vårt förhållande..

Bättre för vårt förhållande. Bättre för oss. Han ville inte, men jag tryckte. Han ville göra det som var bäst för honom, även om det verkade tveksamt för mig. Jag ville att han skulle göra det som var bäst för oss. Själv märkte jag inte hur mycket snart (på två år) med detta tillvägagångssätt ingen av oss blev alls.

Han ville ha lycka som han ser det: utan en enorm lön och semester på Maldiverna. Och han bestämde sig slutligen för att få det, för vilket det med tiden är ganska svårt för mig att bedöma honom..